Снимката е илюстративнаОт министерството на туризма посочиха кой е хотелът,

...
Снимката е илюстративнаОт министерството на туризма посочиха кой е хотелът,
Коментари Харесай

Страх тресе съседите на карантинния хотел на Южното Черноморие

Снимката е илюстративна
От министерството на туризма показаха кой е хотелът, само че управата му отхвърли да го покаже на bTV, тъй като съседите им се страхували от това да бъде показано в ефир, че покрай тях ще се настаняват заболели от ковид. В същото време, ведомството на не дава информация какъв брой са летовниците, изпратени от РЗИ в хотела.

Не е ясно и по какъв начин става заплащането. Туристическите организации в " Слънчев бряг “ не знаят изобщо за съществуването на карантинен хотел и се оправят сами.

" Имаме стаи, избрани за посетители с позитивен тест, само че за какво липсва тази информация – не знам, ще зададем този въпрос на способените органи “, сподели Стойка Терзиева, шеф на един от огромните хотели в курорта.

Тя е отделила 4 стаи за задачата, само че при потребност може да се употребява целият първи етаж, който е с настрана стълбище и няма риск от разбъркване на потоците.

Заплащането за карантината обаче може да пристигна от джоба на туристите – до момента в който е в интервала на почивката, се покрива от туроператора, само че по-късно остават за своя сметка и само могат да разчитат на възобновяване на сумата, в случай че имат подписана застраховка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР