> Снимката е илюстративнаОт Дарик радио излъчиха любопитен материал по

...
> Снимката е илюстративнаОт Дарик радио излъчиха любопитен материал по
Коментари Харесай

Силвия Пеева е красивата шофьорка, оправдала положителната нарко проба с френска любов и поглъщане

> Снимката е илюстративна
От " Дарик радио " излъчиха любопитен материал по тематиката, разкривайки спомагателни детайлности. На 10 януари т.г. шофьорката, чието име е Силвия Пеева, се движила с лек автомобил " Фиат Пунто ", когато към 1,10 часа на ул. " Митрополит Симеон “ в Бургас била спряна за инспекция от полицията.

При тест с дрегер за наркотични субстанции, апаратът отчел бензодиазепини, амфетамин и метамфетамин. Униформените останали озадачени, когато младата жена обяснила, че се връща от вкъщи на приятеля си, с който единствено минути по-рано се впуснали в разгорещена въведения към удоволствия в " хоризонтално състояние ".

Щедрата орална обич и последвалият плевел възторг, до който довела колегата си, били гарнитурата в еротичното ястие. Затова и полевият тест по слюнка дал подобен резултат. Макар описаната сюжетна линия да участва постоянно в мокрите сънища на мощния пол, версията й била отхвърлена.

Още повече, че сходен сюжет, служителите на реда към този момент били чували. От три други дами в границите на месец, оповестили се до една за буйни почитателки на " френския класицизъм ". По случая е формирано неотложно произвеждане по член 343б, ал.3 от Наказателния кодекс, който планува лишаване на книжката,  дерегистрация на автомобила, до 3 година затвор и санкция до 1500 лева Извън чисто престъпната нишка и пикантните детайлности, казусът разрушава преградите сред сладострастието на любовната игра и консервативното наказателно право. И слага на дневен ред един по-голям въпрос:

Може ли дамата да носи наказателна отговорност за погълнатата семенна течност. Коментарите по тематиката, един от различен по ексцентрични, същинско странствуване из света на медицината, криминалистиката, органичната химия, инженерната просвета, и даже... кърменето. За еротика и фамилиарност тук въобще не се приказва.

" Както бебето поема антитела от кърмата на майка си и тя би трябвало да е здрава, по този начин има логичност, субстанции от телесните течности на един човек да преминат в различен човек. Не е ясно в какъв % става това ", разясняват бургазлии.

" Зависи, в случай че това се повтаря неведнъж, за какво да не отиде. Колко вещество - зависи от тръбопровода. Един може да има 1 милилитър, различен -  0,1 милилитър,  и в случай че тръбопровода му е огромен и с задоволително мощ...както с шланговете в бензиностанциите... “, считат други.

Юристи насочат апели да се направи следствен опит, с цел да се откри - предават ли се наркотични субстанции при орална обич. И да се ревизира - ще регистрира ли дрегерът алкохол в кръвта на жена, чиито устни са доставили приятност мъж, прекалил със спиртните питиета.

Колегите се допитват и до здравно лице, което е изрично, че сходна алтернатива, е изцяло допустима. 

" Всяко едно вещество, когато мине през бъбреците и се обработи, попада до всички течности, които се отделят от организма, в това число и слюнката... Освен това има няколко типа метаамфетамин. Това не е чисто вещество. И би трябвало да се види за какъв брой време се преработва и се появява в крайните сектори на мъжките тела, в какви равнища и така нататък И и чак по-късно, може да се направи извод каква е първичната доза призната от мъжа...Все отново, с цел да бъде засечено с дрегер, той би трябвало да взел извънредно огромни количества. Да не приказваме, че и нейния организъм  също го е преработил още един път. Има си равнища на полуразпад ", безапелационен е медицинският специалист, до който са се допитали сътрудниците.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР