*снимката е илюстративнаНово вещо лице ще трябва да се произнесе

...
*снимката е илюстративнаНово вещо лице ще трябва да се произнесе
Коментари Харесай

Дело за добив на газ в Добричко беше отложено за догодина, експерт хидролог си направи самоотвод

*снимката е илюстративна

Ново експерт ще би трябвало да се произнесе по делото за добива на газ на територията на област Добрич. Това оповестиха от Административния съд във Варна.

Промяната се постанова заради отказ на предходното вещо лице.  Административен съд – Варна  дефинира нов специалист хидрогеолог и пренасрочи съвещанието за 28 януари 2020 година от 11.00 ч.

Производството е формирано по тъжба от „ Русгеоком “ ЕАД – гр. София против решение от началото на февруари предходната годинва на РИОСВ – Варна, с което е отказано  реализирането на капиталово предложение за рандеман на газ от находище „ Спасово “ с повърхност 219 кв. км, включващо четири сектора: „ Рогозина “, „ Чернооково “, „ Калина “ и „ Рогозина изток “. Отказът за изследване и рандеман на природен газ на територията на област Добрич е по оценка на въздействието върху околната среда и по оценка за съвместимостта параметри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 hahaha (преди 6 секунди) Рейтинг: 1202 | Одобрение: 477 Костов си мисли че като купи земи от албена АД и очевидно има инфо че там има газови находища може да почне да търси газ това че земята е негова. А действително не беше! Защо тъкмо тези земи купи и за какво тъкмо там ще търси газ?  Ухилен Костовака цялостен живот се е занимавал с обири и далавери за еедин мандат наряза всички фабрики и вместо да е в пандиза той безочливо продължава да се прави на политик с хомобандата от сякаш полилици които се е заобиколил! Напиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР