> Снимката е илюстративнаНа две заседания на интердисциплинарен лекарски консилиум

...
> Снимката е илюстративнаНа две заседания на интердисциплинарен лекарски консилиум
Коментари Харесай

Животът на млада жена виси на косъм, нито един лекар не може да открие болестта й!

 > Снимката е илюстративна
На две съвещания на интердисциплинарен лекарски консилиум с ръководител доктор Георги Станчев задълбочено е разисквано положението на пациентката. Направени са редица проучвания за слагането на диагноза, както и е призната скица за лекуването ѝ. От извършените лабораторни и рентгенови проучвания и процедури се стига до извода, че е допустимо да се касае за генетично заболяване, което не може да бъде доказано в МБАЛ " Пазарджик ".

По предписание на изпълнителния шеф на болничното заведение доктор Красимир Темнилов болната е съветвана и от републикански консултанти. На този стадий и те не могат да дадат изрично умозаключение на какво се дължи влошеното и здравословно положение. Лечението на 20-годишната жена продължава в Интензивното поделение на МБАЛ " Пазарджик ".

Според лекуващите лекари болната би трябвало да бъде превозена и настанена в друго лечебно заведение с по-добри диагностични благоприятни условия. Медиците от МБАЛ - Пазарджик не престават битката за живота на младата жена. Изпълнителният шеф на болничното заведение доктор Красимир Темнилов е провел диалози за привеждането на болната в УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР