> Снимката е илюстративнаНа 13 юли в района на ул.

...
> Снимката е илюстративнаНа 13 юли в района на ул.
Коментари Харесай

Грозни обиди и закани за убийство след маневра на улицата

 > Снимката е илюстративна
На 13 юли в региона на ул. " Ген. Колев “, в локално платно, били  паркирани доста коли. Там се намирал обвиненият Г.П., който бил в лек автомобил, марка " Фолксваген Пасат “, с британска регистрация. Той бил спрял зад един от паркираните автомобил, като затруднявал придвижването на преминаващи по улицата моторни транспортни средства. Г.Р. не бил пуснал спешни светлини или мигачи.

В това време около неговата кола минал лек автомобил, в който се намирали мъж и жена. Водачът понижил скоростта, с цел да изчака Г.П. да реалокира колата си, с цел да се разминат, което не се случило. Тогава обиколил от лявата страна, където нямало спрени коли и минал безвредно. Маневрата подразнила обвинения Г.П. Той видял, че миналата кола се насочва към непосредствен жилищен блок.

Потеглил с висока скорост и спрял пред един от входовете. Другият автомобил към този момент се намирал там. Г.Р.  натиснал внезапно спирачката, спрял зад него и дълготрайно натискал клаксона. След това излязъл от колата, почнал да крещи и ръкомаха, като желал пояснения от водача за маневрата, тъй като считал, че щял да го удари. Другият лидер се опитал до го успокои, като му споделил, че е нямало такава заплаха.

Въпреки това Г.П. траял да насочва хули, закани и обиди към мъжа и дамата, като крещял: " Кой ти даде книжката, ти естествен ли си? “, " Ще ви счупя колата “ и други Отправените реплики били чути от жители, които останали възмутени от държанието на обвинения. 

Подаден бил сигнал на тел. 112, на който се отзовали двама чиновници на Министерство на вътрешните работи – старши служители на реда.  Когато ги видял, Г.П. почнал да им вика: " Какво ще ми извършите, ще ме арестувате ли? Ще видите какво ще стане и какво ще ви се случи “. Той не извършил разпорежданията им, като траял да буйства и оказал опозиция при задържането.

В патрулната кола обвиненият Г.Р. предизвестил единия от чиновник на Министерство на вътрешните работи, че ще открие къде живее и предложил да се саморазправят, а също и че лидерът на другия автомобил щял да почине, като наеме някой да го убие. Непристойните му дейности траяли и в полицейското ръководство. По делото са осъществени разпити на очевидци, направени експертизи и други Предстои Районен съд – Пловдив да насрочи съвещание по делото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР