снимката е илюстративнаГастролиращ в Пловдив крадец от София резна гумата

...
снимката е илюстративнаГастролиращ в Пловдив крадец от София резна гумата
Коментари Харесай

Крадец тръгна да обира кола, но се издъни, защото...


фотографията е илюстративна

Гастролиращ в Пловдив апаш от София резна гумата на колата и до момента в който водачът поставя аварийна, го обра. Изпеченият крадец употребявал заниманията на жертвата си с крика и отмъкнал борсетата с 5000 лева Не подозирал обаче, че над мястото на закононарушението има охранителна камери.

При прегледа на записа лицето му лъснало и обирджията бил закопчан. Ще лежи в пандиза година и 8 месеца, защото се оказа, че е осъждан и преди, оповестява " Марица ". 

На 3 април 2014-а мъжът помолил собствен прочут от София да го закара до строителен хипермаркет наоколо до кръстовището на булевардите " България "   и " В. Априлов " в Пловдив, тъй като имал среща там. Влязъл в магазина и там нарочил за жертва водача на паркиран начело " Фолксваген Пасат ".

Излязъл и разрязал с нож една от гумите на колата. После наредил на своя прочут да не задава въпроси, а да го закара с автомобила си до близката отбивка, където да спре. Зачакал и по-късно водачът на пасата спрял на същата отбивка, тъй като усетил, че е спукал гума. Слязъл, видял разреза и извадил крика, за до постави нова гума. В това време крадецът се доближил до колата му и отмъкнал чантата с парите. После двамата с неговия непосредствен потеглили назад за София.

Номерът на автомобила, с който пътували, обаче се виждал ясно на видеозаписите и цялата история била разплетена елементарно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР