Снимката е илюстративнаБаба остави 20-месечната й внучка да бъде експлоатирана

...
Снимката е илюстративнаБаба остави 20-месечната й внучка да бъде експлоатирана
Коментари Харесай

Това ли е най-чудовищното престъпление? Австралийска баба даде 20-месечната си внучка на новото си гадже и той я...

Снимката е илюстративна

Баба остави 20-месечната й внучка да бъде експлоатирана физически от новото й гадже, откакто схванала, че е той е привлечен от дребни момиченца.

47-годишната жена от Австралия е имала сътрудник на име Шейн Алън Хартли, на 35 години, който злоупотребява с невръстни девойки, съобщи dailymail.co.uk.

``
реклама

Бабата беше наказана да лежи в затвор в продължение на четири години и четири месеца, а Хартли най-малко 10 години и два месеца.

Съдията описал престъплението като " неописуемо " и " непоносимо ".

Двамата се срещнали през 2017 години и пишейки си в общественото пространство Хартли споделил на дамата, че има въодушевление към дребни момиченца. Той изискал от нея фотоси на дребната й внучка, която е на 20 месеца. Тя се съгласила и му изпратила. 

Тя взела момиченцето и го закарала в къщата на Хартли през август 2017 година. С детето е било злоупотребявано дотам, че през нощта то се разсънва с викове от кошмари, напикава се и отхвърля да влезе в стая, в която има мъже.

Според съдията виновността е напълно на бабата, защото е завела по лично предпочитание детето и е знаела какво ще му се случи. Родителите са онивинени, тъй като не са имали концепция какво ще стане, оставяйки момичето на родната му баба.

Хартли е задържан на 23 август 2017 година, полицията е разкрила стотици видеоклипове и фотоси на материали от употреба на деца.

Превод: Петел

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР