снимката е илюстративнаАмериканските разузнавателни служби регистрираха успешен тест на руската

...
снимката е илюстративнаАмериканските разузнавателни служби регистрираха успешен тест на руската
Коментари Харесай

САЩ: Русия е изпитала нова ракета

снимката е илюстративна

Американските разследващи служби записаха сполучлив тест на съветската система за противоракетна и противосателитна защита. Това изказване бе направено в петък от CNBC, базирайки се на източници.

Според обявата, идващото изстрелване на ракетата е направено от Русия в края на декември предходната година и е приключено сполучливо. Според телевизионния канал ракетата е пусната от мобилна ракета и е минала към 3 хиляди километра за 17 минути, като сполучливо доближава авансово избрана цел. Конкретното местонахождение на теста не е несъмнено.

В отчета на американското разузнаване се споделя, че Руската федерация предходната година два пъти сполучливо е провела проби на тази нова система за противоракетна защита. Общо досега Руската федерация е провела общо седем такива теста, съгласно американското разузнаване.

Както е посочено в материала, в Съединените щати изхожда от обстоятелството, че ракетата Nudol е в положение да деактивира информационните и навигационните спътници, ситуирани в ниска земна орбита.

В четвъртък Пентагонът разгласява нова тактика за по-нататъшното развиване на американската система за противоракетна защита. По-специално, тя се концентрира върху вероятностите за въвеждане на системи за разкриване на ракетни закани в космоса, които от позиция на Вашингтон ще лишат американските съперници от опцията да възпират техните съдружници. Документът се концентрира и върху проектите за възстановяване на сегашните качества на американската система за противоракетна защита за ефикасна отбрана против евентуални офанзиви от съперници, употребяващи свръхзвукови и крилати ракети./ news.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР