Снимката е илюстративнаАгресивен ротвайлер без намордник нахапа жестоко бургазлийка в

...
Снимката е илюстративнаАгресивен ротвайлер без намордник нахапа жестоко бургазлийка в
Коментари Харесай

Агресивен ротвайлер нахапа жестоко бургазлийка

Снимката е илюстративна

Агресивен ротвайлер без намордник нахапа грубо бургазлийка в Борисовата градинка в ж.к. ”Възраждане ”, алармира четец на Флагман.бг. Пострадалата се споделя Аделина Арсова, а за случая сигнализира щерка й – Мария.

Тази заран, малко след 10 часа, кучето било изпуснато от стопанката си, чиято идентичност към момента не е известна, и се нахвърлило върху Аделина Арсова. Песът я захапал за лявата ръка, тя едвам се отскубнала, а стопанката не се трогнала, в противен случай - държала се надменно към потърпевшата жена и побързала да избяга.

Близки на Арсова молят читателите на Флагман.бг за помощ. Стопанката на ротвайлера е с тъмна права коса до раменете, била облечена с бяла тениска и дълъг черен чеп, евентуално живее в региона на Борисовата градинка.

„ Кучето е било вързано на каишка, а стопанката и била наведена да чисти изпражненията на кучето. Майка ми в този миг е предходна и кучето я е нападнало. Докато успее да реагира, минимум да подаде сигнал в полицията и да я снима, тази жена е избягала. Ако си мислите, че следователно има кой да ви помогне – грубо се лъжете. Стопаните стават супер арогантни ”, гневи се Мария. Майка й е доста изплашена, сега е на обзор при експерт, а от фотосите, които ни изпрати, се вижда, че раната е извънредно сериозна.

Според настоящата общинска разпоредба в Бургас е наложително разхождането на огромни кучета с намордник. От зоотдела на администрацията глобяват нарушителите, само че все пак възбраната постоянно се подценява като в този случай.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР