Снимката е илюстративна24 часа.Окръжна прокуратура е внесла за разглеждане в

...
Снимката е илюстративна24 часа.Окръжна прокуратура е внесла за разглеждане в
Коментари Харесай

Съдят касиерка на КАТ, взела бонуси от щастливи номера

Снимката е илюстративна24 часа ".

Окръжна прокуратура е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против И. С. Тя трябвало да работи според заповед за установяване на реда за предоставяне на регистрационни табели с композиция от числа по избор, четири идентични числа или надпис по избор. За тази услуга се събирали избрани такси. През интервала от 2 септември 2014 година до 2 юни 2015 година, касиерката, при работа по 39 преписки, предоставила регистрационни табели с определена от заявителите композиция от числа, без документ, че е платена спомагателна държавна такса за тази услуга.

Служителката прилагала към някои заявки платежни нареждания от други вносители за разнообразни МПС или за първична регистрация за за същото МПС с съображение за заплащане " промяна на номер на автомобил или зачисляване в региона ".

С тези си дейности обвинената целяла подадените по този метод заявки да бъдат утвърдени. Тя получавала от притежателите на коли на ръка дължимите държавни такси. И. С. задържала събраните по непозволен метод пари от държавни такси, като по този метод набавила за себе си 7680 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР