Снимка znamena-flagove.comПремиерът на Хърватия Андрей Пленкович е заразен с Covid-19,

...
Снимка znamena-flagove.comПремиерът на Хърватия Андрей Пленкович е заразен с Covid-19,
Коментари Харесай

Правителството на Хърватия: Премиерът Андрей Пленкович име COVID-19

Снимка znamena-flagove.com

Премиерът на Хърватия Андрей Пленкович е инфектиран с Covid-19, оповестява.

„ Следвайки рекомендациите на епидемиолозите, министър-председателят Андрей Пленкович направи още един тест за ковид в понеделник и пробата му беше позитивен “, съобщи държавен представител.

„ Премиерът преди този момент получи епидемиологична мярка за самоизолация и в този момент ще бъде в изолираност за 10 дни. В момента той се усеща добре и министър-председателят продължава да извършва своите действия и отговорности от у дома и ще следва всички указания на лекарите и епидемиолозите “, се споделя в прессъобщението.

Пленкович е в самоизолация от събота, откакто брачната половинка му даде позитивен тест и сподели очевидни признаци на заболяването. Първият му тест бе негативен, тъй че му е дадена мярка за самоизолация за 10 дни.

Днес министър-председателят ръководи държавно съвещание от самоизолация, на което бяха признати нови ограничения за подкрепяне на бизнесмените, както и нови гранични ограничения и наказания за нарушение на ограниченията.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР