Снимка znamena.comСчита се, че над 10 000 бойци на Ислямска

...
Снимка znamena.comСчита се, че над 10 000 бойци на Ислямска
Коментари Харесай

ООН: ДАЕШ има над 10 000 бойци в Ирак и Сирия

Снимка znamena.com

Счита се, че над 10 000 бойци на " Ислямска страна " (ДАЕШ)  остават дейни в Ирак и Сирия д ве години след провалянето и техните офанзиви доста са се нараснали през  тази година, съобщи в понеделник шефът на Организация на обединените нации за битка с тероризма, представен от АП.

Владимир Воронков съобщи пред Съвета за сигурност на Съединени американски щати , че бойците се движат свободно сред двете страни.

" Ислямска страна " с е е прегрупирала и нейната интензивност се е нараснала освен в  конфликтните зони като Ирак и Сирия, само че и в някои районни филиали.

" Въпреки това в зоните без спорове наподобява опасността понижава в кратковременен проект ", сподели той. " Мерките за минимизиране на разпространяването на COVID-19, като блокиране и ограничение на придвижването, наподобява понижават риска от терористични офанзиви в доста страни. "

Независимо от това, сподели Воронков, продължава наклонността за офанзиви на хора, въодушевени онлайн и настоящи независимо или в дребни групи и по време на рецесията COVID-19.

Той сподели, че рецесията COVID-19  акцентира провокациите за унищожаване на опасността от  тероризма, като уточни дейностите на ИС и други терористични групи, които се стремят да употребяват далечното разрушение и негативните социално-икономически и политически въздействия на пандемията./ news.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР