Снимка wikiquote.orgБританският актьор Даниъл Крейг ще бъде подложен на лека

...
Снимка wikiquote.orgБританският актьор Даниъл Крейг ще бъде подложен на лека
Коментари Харесай

Оперират Даниъл Крейг

Снимка wikiquote.org

Британският артист Даниъл Крейг ще бъде подложен на лека интервенция на глезена след контузията, която получи по време на фотосите на новия филм за Джеймс Бонд, предадоха международните организации, написа Струма BG.

``
реклама

Екранният сътрудник 007 се нарани в Ямайка, до момента в който участваше в снимането на петия филм с негово присъединяване в основната роля. Снимачният календар на продукцията е много под напрежение, а Крейг ще би трябвало да се възвръща минимум две седмици след интервенцията.

Петдесет и една годишният Крейг е снимал сцена с високоскоростно гонене в Ямайка, когато се е подхлъзнал и е паднал. При рухването екранният сътрудник 007 е наранил глезена си. “Даниъл беше квалифициран за една от последните подиуми в Ямайка. Той спринтираше, когато се подхлъзна и падна. Изглежда много го болеше и се оплака от глезена си. Очаквано случаят го ядоса. От изтощение той даже хвърли сакото си на земята ”, споделя неназован източник, представен от в. “Сън ”. 

Даниъл Крейг бе превозен в Съединени американски щати, с цел да бъде прегледан от същия хирург, който лекува футболната звезда Хари Кейн по-рано през годината. 

Заради случая плануваните фотоси в лондонските студия “Пайнууд ” бяха анулирани.Даниъл Крейг не за първи път получава контузия по време на фотоси за филм от поредицата Джеймс Бонд. Актьорът, който тренира интензивно за ролята и държи самичък да извършва каскадите си, изгуби два зъби, до момента в който снимаше “Казино Роял ” през 2006 година По време на фотосите за “Спектър на утехата ” през 2008 година артистът скъса раменен мускул, контузи ребрата си и си поряза пръста. През 2015 година се наложи фотосите за кино лентата “Спектър ” да бъдат прекратени за две седмици, с цел да може Крейг да се подложи на интервенция. 

Все още неозаглавеният 25-и филм за Джеймс Бонд би трябвало да излезе на екран през април 2020 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР