снимка: ВМСТри фирми са изпратили оферти по проекта за придобиване

...
снимка: ВМСТри фирми са изпратили оферти по проекта за придобиване
Коментари Харесай

Три фирми искат поръчката ни за нови бойни кораби, едната е българска

снимка: Военноморски сили

Три компании са изпратили предложения по плана за придобиване на нов многофункционален патрулен транспортен съд за Военноморските сили (ВМС) до края на периода, който изтече на 16 април в 17.00 часа. Това са фирмите „ Fr. Lurssen Werft GmbH & Co.KG “ (Германия), „ МТГ – Делфин “ (България) и „ FINCANTIERI “ (Италия), оповестиха от пресцентъра на Министерство на защитата, оповестява " 24 часа ".

Съгласно заповед на министър-председателя е назначена междуведомствена работна група с ръководител заместник-министъра на защитата Анатолий Величков, в която влизат специалисти и административни лица от Министерството на защитата, както и представители на Министерството на финансите, Министерството на стопанската система, Министерството на външните работи и ДАНС. Междуведомствената работна група ще пристъпи към отварянето на офертите на 22 април в Министерството на защитата. Съгласно одобрения график идната стъпка е оценка на офертите. Работата на междуведомствената работна група приключва с финален отчет с оценка и класиране на подадените предложения, който се утвърждава от министъра на защитата, и се внася в Министерския съвет за разглеждане и одобрение.

На 19 юли 2018 година Народното събрание одобри обновения план за капиталов разход „ Придобиване на многофункционален модулен патрулен транспортен съд за Военноморските сили (ВМС) “.

Целият материал в 24 часа четете тук.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР