Снимка: ВМРОТрите центъра за нелегални имигранти в София – Техникум

...
Снимка: ВМРОТрите центъра за нелегални имигранти в София – Техникум
Коментари Харесай

Джамбазки: Настоявам за затварянето на общежитията във Военна рампа, Враждебна и Овча купел

Снимка: Вътрешна македонска революционна организация

Трите центъра за незаконни имигранти в София – Техникум по дървообработване – „ Военна рампа “, „ Враждебна “, „ Овча купел “, би трябвало да бъдат закрити неотложно, а жителите им екстрадирани. Незабавно!

Това декларира в своя позиция евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, написа novini.bg.

" Двама мигранти от Афганистан са изнасилили малолетно момиче в София. За следващ път ставаме очевидци на покруса с присъединяване на незаконни мигранти. След наръганото на ул. „ Пиротска “ момиче преди няколко години през днешния ден още веднъж усещаме усета на модерния мултикултурализъм. Двама малолетни афганистанци са си разрешили да изнасилят брутално тяхна връстничка. Отново без реакция на цялата гмеж от НПО-та, хелзинкски комитети и впрочем родоотстъпници. Колко още нещастия би трябвало да изтърпи нашето общество, с цел да се разсънят жълтопаветните другари на мургавите „ инженери “, които бягали от война ", пита Джамбазки.

" Ние от Вътрешна македонска революционна организация от години се борим с този проблем. От години приказваме по какъв начин не става въпрос за майки с деца, бягащи от войни. Става въпрос за нападателни млади мъже, които не са достигнали нашето цивилизационно развиване, и които считат, че е в реда на нещата да изнасилваш деца. Неуважаеми, няма да се разберем по този начин ", показва той.

Ето за какво като претендент за кмет на София Ангел Джамбазки настоява изрично за затварянето на общежитията във „ Военна рампа “, „ Враждебна “ и „ Овча купел “. " Това ще се случи откакто всички нарушители с незаконен статут получат сурови санкции от закона и бъдат депортирани от страната ни. Ние няма да позволим незаконни мигранти да изнасилват децата ни в центъра на столицата. За сходни действия са нужни тежки репресивни ограничения, които да решат казуса в зародиш ", декларира той.

" За никого не е загадка, че точно сигурността е приоритет за мен като претендент за кмет на София. С помощта на нараствания потенциал на общинската полиция, имам намерение да прочистя столицата от раковото образувание, което съставляват общежитията за мигранти ", завършва Ангел Джамбазки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР