Снимка: viasportЗвездата на Черно море Одесос Юлияна Вълчева е поканена

...
Снимка: viasportЗвездата на Черно море Одесос Юлияна Вълчева е поканена
Коментари Харесай

Звездата на Черно море Одесос в националния

Снимка: viasport

Звездата на Черно море Одесос Юлияна Вълчева е поканена в националния тим на България за дами до 20 години за балканското състезание в Румъния, написа Sportal.bg.

Както е известно, през последния сезон в елита Юлияна взе самостоятелните награди за най-вече вкарани точки и овладени битки, и попадна в идеалната петица на шампионата.

Юлияна, която приключи Първа езикова гимназия във Варна и след дни ще е абитуриентка, ще продължи кариерата си в лицей в Съединени американски щати. От идващия сезон тя ще носи екипа на женския баскетболен отбор на " Уестърн Небраска колидж " (WNCC) от щата Небраска.

Националният тим на България по баскетбол се събира за подготовка в Стара Загора. Лагерът на отбора, воден от старши треньора Таня Гатева с асистент Лилия Георгиева, ще стартира на 5 юни с 16 състезателки.

На 16 и 17 юни отборът ще изиграе и първите си контролни срещи преди шампионата в Орадеа, Румъния сред 7 и 15 юли. Съперник ще е Гърция. На 23 и 24 юни в Стара Загора са планувани контроли с Румъния. Двата тима ще се срещнат още един път, директно преди шампионата в Румъния на 3 и 4 юли.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР