Снимка: Васил Петров, фейсбукДоволен съм от победата, но тя можеше

...
Снимка: Васил Петров, фейсбукДоволен съм от победата, но тя можеше
Коментари Харесай

Васил Петров: Можехме да бием с повече, поздравления за Лудогорец 3

Снимка: Васил Петров, фейсбук

Доволен съм от успеха, само че тя можеше да бъде и по-изразителна. За следващ път обаче изпуснахме доста положения. Поздравления за вратаря на Лудогорец, който се оправи доста добре. Поздравления и за тима на Лудогорец, който игра футбол и най-после можеше и да изравни.

Това сподели за „ Петел ” треньорът на Спартак Васил Петров след триумфа с 1:0 над разградци, който приближи варненци единствено на точка от първия в Трета лига – Североизточна група.

Относно пропуските, това е футбол. В един мач вкарваме повече, в различен – по-малко. Важно е обаче, че постоянно сътворяваме доста положения. И Тугай, и Юнуз, и Анте желаят доста да осъществят, и имам вяра, че ще го вършат отсега нататък, добави Петров.

Запитан, по-спокойно ли диша към този момент, откакто най-вероятно тимът му ще зимува на върха, Васил Петров сподели: Не е редно да разясня. Имаме още два тежки мача тази година - с Дончево в неделя вкъщи, и в Силистра на 29-и. Искам да ги изиграем отговорно и на максимума, в което не се колебая, а след това ще вършим разбори и оценки.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР