Снимка: в.Берлинер цайтунгБлизо 300 берлински полицаи бяха позорно изгонени от

...
Снимка: в.Берлинер цайтунгБлизо 300 берлински полицаи бяха позорно изгонени от
Коментари Харесай

Германия наказва стотици полицаи заради лошо поведение

Снимка: в. " Берлинер цайтунг "

Близо 300 берлински служители на реда бяха позорно изгонени от общежитията си в Хамбург, където те бяха настанени през последните дни, с цел да подкрепят хамбургските си сътрудници в охраняването на идната среща на Г-20 другата седмица, съобщи ТАСС. Униформените обаче били върнати назад на берлинските си шефове още в понеделник вечерта. Причината за това е недопустимо държание в общежитието, оповестиха от полицията в Хамбург. Според медиите обаче под " недопустимо държание " се разбирали диви празненства след дежурство, по време на които имало и полови актове.
Един от работещите в общежитието видял по какъв начин след следващия запой всички мъже от берлинската група се подредили в редичка край оградата и уринирали в синхрон. Тяхна колежка пък танцувала единствено по хавлия на масата, размятайки револвера си. Берлинчани били сложени под изключително наблюдаване, защото хамбургските им сътрудници имали към този момент горчив опит с тях от предни години - те се славели като хора, които честват без задръжки след дежурство. Началникът на полицията в Берлин разгласи, че ще проверява провиненията и ще има санкции. Подчинените му към този момент се оправдали с това, че в общежитията нямало даже телевизия и те скучаели.
Полицията на Берлин, чиито чиновници през вчерашния ден бяха отстранени от охраняването на срещата на върха на Г-20 поради разюздано държание по време на пир, се опита да оправдае случилото се като естествена човешка уязвимост. В акаунта на полицията на немската столица във " Facebook " се изяснява, че скандалното тържество е било във връзка рождения ден на двама служители на реда и не е била на публично място.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР