снимка: УикипедияВ Полша днес трябваше да избират президент - вотът

...
снимка: УикипедияВ Полша днес трябваше да избират президент - вотът
Коментари Харесай

Отложиха президентските избори в Полша за неопределено време

снимка: Уикипедия

В Полша през днешния ден трябваше да избират президент - вотът обаче е отсрочен за неопределен срок, повода - пандемията от ковид, съобщи Българска национална телевизия.

Ясно е единствено, че когато и да се случи, гласоподавателите ще упражняват гласа си по пощата. Полша вкара изключително състояние на 20 март, само че единствено до преди няколко дни ръководещите упорстваха, че гласуването може да се организира в нормалния формат.

След дълги договаряния, ръководещата партия " Право и правдивост ", дружно с коалицонния си сътрудник " Съгласие ", склониха да отсрочат вота. На Върховния съд беше подредено да признае избора за нереален, тъй като не се е състоял. Няма публична информация по кое време тъкмо ще се състоят изборите, само че се приказва за юни или юли.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР