Снимка УикипедияТайната разузнавателна служба на Великобритания MI-6 разсекрети документи, според

...
Снимка УикипедияТайната разузнавателна служба на Великобритания MI-6 разсекрети документи, според
Коментари Харесай

Британското разузнаване MI-6 разсекрети сензационни документи за бягството на Хитлер в Южна Америка

Снимка Уикипедия

Тайната разследваща работа на Англия MI-6 разсекрети документи, съгласно които Адолф Хитлер е претърпял края на войната и е избягал в Южна Америка. Той може да се е измъкнал през никому незнаен тунел под бункера си в Берлин, написа " Дейли остарял ", представен от Блиц.

 

По думите на учения Лени де Пол, който е проучил документите, изходите от убежището на фюрера са били доста, само че за един от тях не е знаел никой. Петият скришен излаз до последно бил „ авариен вид “, по тази причина и  данните за него са защитавани в строга загадка.

По думите на експерта, новите сведения са шокиращи, защото в продължение на толкоз доста години никой не е знаел за тях. В същото време откривателят отбелязва, че в действителност надали Хитлер е обмислял да бяга пред тайния под земята проход. " Желанието да избягаш в градски парк, като Тиргартен (берлинската версия на Сентръл Парк.), няма никакъв смисъл ”, споделя ученият.

Тунелът е ситуиран директно под Берлинската стена и е бил открит от чиновниците на Щази през 1973 година, в опит да блокира всевъзможни бягства от Източен към Западен Берлин.

Друг разкрит файл свидетелства, че ден преди да се самоубийството си, Хитлер е напуснал Германия със аероплан.

Според формалната версия, Адолф Хитлер поставя завършек на живота си на 30 април 1945 година в Берлин. Наскоро обаче от ФБР демонстрираха документи, съгласно които той може да е избягал. Отбелязва, че може да стигнал до Австралия на борда на подводница.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комент
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР