Снимка УикипедияПреговорите между руския президент Владимир Путин и севернокорейския лидер

...
Снимка УикипедияПреговорите между руския президент Владимир Путин и севернокорейския лидер
Коментари Харесай

Приключи срещата между Владимир Путин и Ким Чен-ун

Снимка Уикипедия

Преговорите сред съветския президент Владимир Путин и севернокорейския водач Ким Чех-ун завършиха, като общо продължиха към три часа и половина, предава Си Ен Ен, написа offnews.bg .

Освен срещата на четири очи, която продължи към два часа, те продължиха и диалози в уголемен състав, в които са взели присъединяване от съветска страна съветският външен министър Сергей Лавров, вицепремиерът Юрий Трутнев, представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съветникът на Путин по интернационалните въпроси Юрий Ушаков, министърът на превоза Евгений Дитрих, министърът за развиването на Далечния изток и Арктика Александър Козлов, заместник-министърът на енергетиката Анатолий Яновски и генералният шеф на Руските държавни железници Олег Белозеров. От севернокорейска страна в диалозите участваха външният министър И Йон-хо и заместник-външният министър Цой Сон-хи.

След срещата на двамата водачи те я дефинираха като ползотворна, градивна и обстоятелствена. Путин сподели, че на срещата на четири очи е обменил с Ким отзиви за това какво би трябвало да бъде направено за възстановяване на обстановката на Корейския полуостров. Ким сподели, че с Путин са обсъждали способи за спокойно споразумяване на рецесията там.

Севернокорейският водач изрази вяра, че градивният и потребен разговор с Путин ще продължи. Путин сподели, че с Ким са обсъждали и историята на двустранните връзки и вероятностите за развиване на двустранните връзки.

Други публични изказвания към момента няма.

Сега двамата водачи участват на церемониален банкет в чест на гостуващата севернокорейска делегация, а по-късно се чака те да продължат вечерта си с публична вечеря.

От ТААС пишат, че менюто ще включва салата от раци, пелмени, борш, филе от тресчица в сос, говеждо месо с печени патладжани, ябълково сорбе и шоколадова торта. Ще бъдат препоръчани виновност съветско произвеждане - шардоне и мерло. Домакините са планували и постно меню за всички искащи.

Внимание притегля и сувенир, който да припомня за първата среща на двамата водачи. Гостите ще получат орден с изображението на двамата водачи, на който е написано „ добре пристигнал ” на съветски и корейски.

Такива монети бяха направени и по време на срещите на Ким Чен-ун с американския президент Доналд Тръмп.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР