Снимка: УикипедияПечели от курорти, хотели, голфДоходите на Доналд Тръмп през

...
Снимка: УикипедияПечели от курорти, хотели, голфДоходите на Доналд Тръмп през
Коментари Харесай

Тръмп забогатя в кризата с $446 млн.

Снимка: Уикипедия

Печели от курорти, хотели, голф

Доходите на Доналд Тръмп през 2019 година са не по-малко от 446 милиона $, пресметна в. “Уолстрийт джърнъл ”.

През 2019 година американският президент е спечелил Щатски долар 21,4 млн. от своя курорт Мар-а-Лаго в щата Флорида, демонстрира 78-страничният документ за приходите на Тръмп, оповестен от Управлението по въпросите на етиката към държавното управление. В декларацията за 2018 година приходът от комплекса е бил съвсем Щатски долар 22,7 млн.

Печалбата от хотела във Вашингтон е понижена с Щатски долар 300 000 спрямо 2018 година и съставлява Щатски долар 40,5 милиона. От друга страна, през 2019 година курортът в Маями Trump National Doral Miami е донесъл на президента Щатски долар 77,2 млн. – с Щатски долар 1,3 млн. повече от миналата година.

Нараснали са и приходите от голф клуба в Бедминстър, щата Ню Джърси - от Щатски долар 15,7 млн. до Щатски долар 17,7 милиона.

По време на предизборната си акция през 2016 година Тръмп твърдеше, че положението му надвишава Щатски долар 10 милиарда. Експертите нееднократно показваха подозрение, съгласно тях съвкупната стойност на активите му е доста по-малка.

 

Цялата публикация Тук

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР