Снимка УикипедияОбвиненията срещу суперзвездата Кристиано Роналдо в сексуално посегателство отпадат

...
Снимка УикипедияОбвиненията срещу суперзвездата Кристиано Роналдо в сексуално посегателство отпадат
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо бе оправдан по обвиненията в изнасилване

Снимка Уикипедия

Обвиненията против суперзвездата Кристиано Роналдо в полово посягане отпадат и той няма да бъде съден, стана ясно от известие на окръжната прокуратура в Кларк Каунти, Невада /САЩ/, представено от БГНЕС. Властите в страната започнаха следствие против нападателя на " Ювентус " за обвиняванията на американката Катрин Майорга, с която той е имал полов контакт през юни 2009 година в Лас Вегас.

``
реклама

„ Въз основа на показаната информация, изказванията за осъществено полово посягане от Кристиано Роналдо не могат да бъдат потвърдени и против него няма да бъдат повдигнати обвинявания ", гласи известието от управляващите в Съединени американски щати.

През септември предходната година Майорга упрекна Роналдо в обезчестяване, което не бе потвърдено. Тя твърди, че е подала анонимно недоволство в полицията същата вечер, когато е била с Роналдо. Година по-късно подписва съглашение с португалеца против 375 000 $, с цел да отдръпна обвиняванията и да си мълчи. Майорга декларира, че е била принудена да подпише този документ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР