снимка: УикипедияЛувърът - най-посещаваният музей в света, ще отвори отново

...
снимка: УикипедияЛувърът - най-посещаваният музей в света, ще отвори отново
Коментари Харесай

Ще отворят отново Лувъра в началото на юли

снимка: Уикипедия

Лувърът - най-посещаваният музей в света, ще отвори още веднъж порти на 6 юли , се споделя в прессъобщение на музея.
Министър-председателят на Франция Едуар Филип разгласи,  че има опция парковете и градините в страната да бъдат отворени от 30 май, а музеите - от 2 юни.

От съображения за сигурност всеобщите игри и събирания на повече от 10 души са неразрешени.  За музеите ще работи система за опазване на билети и ще бъде въведена нова маркировка, създаваща условия за оптималната сигурност на посетителите, които би трябвало да носят защитни маски по време на обиколките.

Музеите във Франция бяха закрити на 13 март поради ограниченията против разпространяването на ковид.  След първия стадий на облекчение на рестриктивните мерки някои музеи можеха да отворят, само че Лувърът не беше сред тях.

На 28 май френските власти  показаха нов пакет от облекчителни ограничения, включващ отварянето и на музеите.  / Дарик

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР