Снимка УикипедияЕвровотът може да сложи началото на промяната в България

...
Снимка УикипедияЕвровотът може да сложи началото на промяната в България
Коментари Харесай

Нинова: Не е целта една партия да смени друга, а да сменим модела от последните 30 години. Искаме минимална европейска заплата и пенсия, чист въздух, вода и храна

Снимка Уикипедия

Евровотът може да постави началото на смяната в България – приканвам хората да гласоподават и да не подценяват тези избори. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след регистрацията на „ Българска социалистическа партия за България “ за евровота в ЦИК, оповестява „ Фокус “.

“Внесохме 6 000 подписа, получихме 6-и номер във входящия указател. Бихме желали да се обърнем към всички българи и тук, и в чужбина: гласувайте. Европа не е нещо далечно и незначимо. Много е значимо какви хора ще изпратим там. Не просто да получават високи заплати, а да пазят българския интерес. От това зависи дали и Европа ще бъде значима за всеки българин. От това зависи дали ще има вложения и работни места за вас. Зависи дали ще има минимална европейска пенсия и минимална европейска заплата, дали ще има юношески проект за младежка гаранция за децата, да дишаме чист въздух, да ядем чиста храна без двойни стандарти, чиста вода. Да плащаме по-ниски сметки, в случай че развием и защитим нашите ползи за нуклеарна енергетика и газопреносна мрежа. Тези избори са извънредно значими, не ги подценявайте “, съобщи Нинова.

Тя прикани хората да гласоподават, за която партия са решили, само че да бъдат дейни.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById( " ab045861 " ).style.height = `0px
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР