Снимка УикипедияБългария се занимава с пренаписване на историята, говорейки за

...
Снимка УикипедияБългария се занимава с пренаписване на историята, говорейки за
Коментари Харесай

Дипломатическият скандал между България и Русия се разгаря опасно

Снимка Уикипедия

България се занимава с пренаписване на историята, говорейки за донесените от Червената войска по този начин наречени репресии, това е рискова наклонност. Позицията изрази представителят на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова на Източния стопански конгрес във Владивосток, съобщи Блиц.

Ние доста добре знаем, че всяка страна има свои политически желания и трендове, разяснява тя позицията на Министерството на външните работи на България.

Като се има поради, че това изказване е направено по публична линия, нашето посолство реагира. Ние се изказахме намерено за недопустимостта да се изопачава историята, продължи Захарова.

Това е безусловно явен индикатор, че България пренаписва историята. Това е рискова наклонност, тъй като е нелегално, оплака се представителят.

Дипломатическият спор сред България и Русия стартира във вторник, когато от българското Министерство на външните работи жигосаха съмнителната историческа теза на Русия за " избавление " от нацизма.

Изявлението им беше по мотив проведена от съветското посолство " Изложба 75 години от освобождението на Източна Европа от нацизма ".

Реакцията на Русия не закъсня - от посолството й у нас прецизираха, че изложбата няма нищо общо с вътрешнополитическата обстановка в България. Самата Русия пък разгласи за " неморална " позицията на Министерство на външните работи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР