Снимка УикипедияАвтомат Калашников има отлични технически характеристики и надеждност даже

...
Снимка УикипедияАвтомат Калашников има отлични технически характеристики и надеждност даже
Коментари Харесай

Експерт обясни защо автомат Калашников е най-популярният в света

Снимка Уикипедия

Автомат " Калашников " има отлични механически характерности и надеждност дори в най-суровите условия. Именно тези качества го правят най-популярният автомат в целия свят, уточни зам.-председателят на Руското общество на притежателите на оръжия Сергей Зайнуллин, представен от тв " Звезда ".

" По мое мнение автомат " Калашников " е най-хубавият боен автомат, защото съчетава в себе си положителни механически характерности и надеждност. Все  отново военното оръжие, за разлика от ловното, се употребява в доста сурови условия - вода, нечистотия, пясък. Автомат " Калашников " потвърди своята надеждност и в африканските пясъци, и в арктически условия ", разяснява той. 

Причината за надеждността на автомата е в вярното разположение на дейтайлите на оръжието. Освен това поради усторийството си автоматът елементарно може да бъде освен употребен, само че и поддържан. На процедура даже кротичък жител може доста елементарно и бързо да се научи да го сглобява и разглобява, с цел да го почисти. 

Превод " Петел "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР