Снимка: TwitterВ САЩ на 82-годишна възраст почина китаристът Дик Дейл,

...
Снимка: TwitterВ САЩ на 82-годишна възраст почина китаристът Дик Дейл,
Коментари Харесай

Почина авторът на музиката на Криминале Дик Дейл

Снимка: Twitter

В Съединени американски щати на 82-годишна възраст умря китаристът Дик Дейл, определян като основоположник на стила сърф рок, заяви The Guardian, представен от БГНЕС. През 2015 година в изявление за Billboard Дейл показа, че има здравословни проблеми, само че е заставен да продължи гастролите си, с цел да си заплаща медицинските разходи.

``
реклама

Misirlou (на гръцки: Момичето от Египет) е остаряла ария от Средиземноморието, записана за първи път в Гърция при започване на XX век в стила ребетико.

Музикалната си кариера Дейл стартира през 1959 година, а първият му албум излиза през 1962 година Всичко в кариерата си е записал 11 албума, неведнъж е взел участие в музикални излъчвания и е изпълнявал ролята на самия себе си в телевизионни сериали и филми. Причината за гибелта му не е известна още, само че се знае, че Дейл на два пъти е преборил рака и е лекуван от диабет.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР