Снимка:Twitter23 жени са завели дело срещу мъжа, станал известен с

...
Снимка:Twitter23 жени са завели дело срещу мъжа, станал известен с
Коментари Харесай

Съдят двойника на Меси, подвел 23 жени с невероятната си прилика с аржентинеца

Снимка:Twitter

23 дами са завели дело против мъжа, станал прочут с приликата си с известния футболист Лионел Меси, споделя NOVA. Реза Парастеш е ирански студент, живеещ в Хамадан. 

През май 2017 година той стана прочут поради изумителната си аналогия със звездата на каталунците. Тогава се наложи чиновници на реда да го приберат в полицейски сектор, с цел да го предпазят от тълпата от хора, които желаеха да се снимат с него. Историята му като двойник на Меси стартира няколко месеца по-рано, когато татко му го снима с тениска на „ Барселона ” с номер 10. По-късно Реза се подстригва косата си и оформя брадата си, тъй че оптимално да приближи прическата на обичания си футболист.



„ Сега хората ме разпознават като иранския Меси и желаят да подражавам аржентинеца. Когато се появя някъде, хората са в действителност шокирани. Те ме мислят за Меси ”, сподели преди време футболистът пред AFP.

Според информация на индийските медии обаче Реза на няколко пъти се възползвал от приликата си с звездата на „ Барселона ” и склонявал дами да си легнат с него. Сега 23 от тях желаят той да бъде изправен пред съда.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР