Снимка: Twitter Много съм щастлив, защото започвам един добър етап

...
Снимка: Twitter Много съм щастлив, защото започвам един добър етап
Коментари Харесай

Роналдо: Започвам нов етап в моята кариера

Снимка: Twitter
„ Много съм благополучен, тъй като стартирам един добър стадий в моята кариера. Ще играя за най-хубавия италиански клуб и за един от най-хубавите в света “.

 
Това съобщи суперзвездата на европейския футбол Кристиано Роналдо при формалното му показване като състезател на Ювентус. Шампионите на Италия реализираха прехвърлянето на лятото, привличайки 5-кратния притежател на Златната топка от Реал Мадрид за сумата от 100 милиона евро.

Роналдо призна, че роля в решението му да премине в Торино е била реакцията на почитателите на „ бианконерите “ след гола му против обичания им тим в Шампионската лига, съобщи БГНЕС.

Португалецът вкара извънредно попадение след удар със задна ножица, който бе приветстван от всички на стадиона. „ Честно казано не си припомням какво се случи в дните след мача, само че си припомням, че бях доста благополучен. И освен тъй като спечелихме, а аз вкарах страховит гол – нещото, което направи разликата бе реакцията на почитателите, които ме приветстваха. Определено не чаках сходно нещо. Винаги съм харесвал този клуб, само че след този миг, това възприятие се ускори още повече. Но друг гол е повода да съм тук. Ювентус е популярен клуб, който ми даде късмет да нося тази фланелка в неповторим миг от моя живот “.

Относно аргументите да напусне Реал Мадрид след близо 9 години на „ Бернабеу “, Кристиано показа. „ Нямаше една съответна причина за моето решение. Казах на сътрудника ми, че желая да напусна Реал, а след това Ювентус бе единственият клуб, в който желаех да отида. Пак ще повторя това е един от най-големите тимове в света и по тази причина не се постанова някой да ме пропагандира да дойда тук. Абсолютно наясно съм какъв клуб е Юве “, сподели още той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР