Снимка: Twitter Брат и сестра пишат брутален некролог на собствената

...
Снимка: Twitter Брат и сестра пишат брутален некролог на собствената
Коментари Харесай

Пораснали деца с жесток некролог: Светът е по-хубав без майка ми!

Снимка: Twitter
Брат и сестра пишат жесток некролог на личната си майка, която е умряла преди седмица. Чрез това си деяние те разкриват болката и разочарованието си от претърпяното през годините.

Некрологът за 80-годишната Кейтлин Демлууд се появява в " Редууд Фолс Газет " предходната седмица. В него се споделя по какъв начин жена от Минесота изоставила децата си, с цел да бъдат отгледани от баба си и дядо си, тъй като тя забременява от брата на брачна половинка си. Пише още, че тя няма да липсва на децата, които е изоставила и светът е по-хубав без нея. Некрологът е оповестен с точните им думи. Дори вестник от Спрингфилд е отказал да го разгласява, тъй като е бил прекомерно афектиран.

Пред Daily Mail приказва някогашният професионален боксьор Джей Демало, на 58 години, с цел да изясни за какво дружно със сестра си Джина разгласяват подобен некролог, съобщи Dnes.bg. Той споделя, че майка им в никакъв случай няма да разбере през какво са минали, само че желае най-малко да имат последната дума. Идеята била на Джина, когато схванала от братовчедка, че Кейтлин е на смъртно легло.

За приятелите на Джина и Джей от детството било шокиращо, че майка им не е била мъртва. Те са считали, че е починала в злополука или нещо сходно. Демало признава, че той и сестра му Джина са имали " запаси " за написването на некролога, съзнавайки, че това може да провокира неспокойствие.

Живата сестра на Кейтлин, Джуди, споделя пред Daily Mail, че некрологът на племенниците ѝ е озлобен и неимоверно са наранили фамилията. Но за Демало и сестра му е доста значимо, че истината е излязла нескрито след толкоз години в загадка. Те считат, че може да се напише книга или да се направи филм за прекарванията им и хората отново не биха повярвали през какво са минали.

Докато цялостен живот са се опитвали да отгатнат живота на майка си, години по-късно се подрежда цялата истина. Научават, че имат двама полубратя, за които схващат малко след раждането им. Джей и Джина са били нещастно изоставени в Минесота, до момента в който майка им и децата ѝ са живяли щастливо. Двамата описват, че майка им ги е посетила два пъти по празници. Показвала им е картички с другите си деца, на които играят карти и се забавляват.

" Сякаш не съществувахме за нея. Как можеш да причиниш това на личните си деца? Тогава осъзнахме, че би трябвало да се махнем от Минесота ", споделя Демало.

Той споделя, че армията и боксът са го избавили. Сега той има едно дете и живее във Флорида. Джина е омъжена и също живее във Флорида, работи като чистачка. Нещата не са били лесни за тях. Но и двамата са удовлетворени, че са разгласили тяхната истина за майка си и биха го създали още веднъж.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР