Снимка ТутиърИзвестният бивш американски автомобилен състезател Дейл Ърнхард-младши и семейството

...
Снимка ТутиърИзвестният бивш американски автомобилен състезател Дейл Ърнхард-младши и семейството
Коментари Харесай

Самолет с легендарен спортист се разби

Снимка Тутиър

Известният някогашен американски авто играч Дейл Ърнхард-младши и фамилията му претърпяха същински смут в самолетна злополука. Никой не е получил съществени пострадвания, осведоми американската телевизия „ Ей Би Си “, съобщи Блиц.

``
реклама

44-годишният някогашен водач от НАСКАР е бил в летателната машина дружно със брачната половинка си, детето им, домашното куче, водача и още един пътник.

Според данните на Федералното ръководство на гражданската авиация самолетът Cessna Citation е напуснал рамките на пистата при кацане на градското летище в Елизабетън (щат Тенеси). След това самолетът се е запалил. Всички намиращи се на борда са съумели да се изтеглят.

Дейл Ърнхард е получил незначителни контузии и натъртвания. Той е единственият, който е пътувал със самолета и е настанен в болница. Длъжностните лица от Националния съвет за сигурност на превоза ще стартират следствие.

Ърнхард-младши е повторен първенец на НАСКАР. През 2017 година приключи спортната си кариера. Неговият татко – Дейл Ърнхард-старши, е седемкратен първенец в НАСКАР, само че почина по време на съревнование през 2001 година

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР