Снимка: ТуитърОсвободената от американски затвор Мария Бутина заяви, че след

...
Снимка: ТуитърОсвободената от американски затвор Мария Бутина заяви, че след
Коментари Харесай

Освободената от американски затвор Мария Бутина: ФБР ми се извини, съдията също

Снимка: Туитър

Освободената от американски затвор Мария Бутина съобщи, че след процеса съдията ѝ се извинил, а преди този момент същото създали и от ФБР, и от прокуратурата, съобщи БГНЕС.

" Те (ФБР. - Ред.) даже тогава ми се извиниха. Тогава прокурорът се извини и даже съдията сподели по време на процеса, че ѝ трябвали пет минути, с цел да разбере, че  няма незаконен състав ", съобщи Бутина по телевизия „ Россия 1 “.
 
Според нея през днешния ден американската правосъдна система работи на принципа  „ в случай че има човек, ще се откри и член за обвиняване “.

Мария Бутина беше арестувана през юли 2018 година и наказана на 18 месеца за „ интрига за нелегално работа като задграничен сътрудник “. Тя се призна за отговорна, в противоположен случай щеше да бъде изправена пред доста години затвор.
Срокът на наказването на рускинята изтече на 5 ноември, само че той бе понижен с 10 дни.  Бутина беше депортирана в Русия в петък .
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР