Снимка ТуитърХоландия обяви пета, най-висока степен на терористична заплаха в

...
Снимка ТуитърХоландия обяви пета, най-висока степен на терористична заплаха в
Коментари Харесай

Току-що съобщиха: Вдигнаха най-висока степен на тревога в холандския Утрехт, където терористи нападнаха трамвай с невинни

Снимка Туитър

Холандия разгласи пета, най-висока степен на терористична опасност в град Утрехт, където по-рано през днешния ден бе открита пукотевица по трамвай с почтени хора, заяви rt.com. Към момента се оповестява, че при стрелбата най-малко един е умрял, има и доста ранени. 

``
реклама

Холандската организация за битка с тероризма съобщи, че евентуално става дума за терористична офанзива.
Националният координатор за битка с тероризма (NATC) посочи, че покачва равнището на опасност от тероризъм до 5-та степен във всички региони на Утрехт, т.е. обстановката е изключителна. Мерките ще бъдат годни най-малко до 18 часа локално време.

От държавната служба заявиха, към момента са в ход избавителни интервенции и гонене на вероятни причинители. Инцидентът „ понастоящем има всички характерности на терористична офанзива “, споделят от NATC.

По-рано през март организацията предизвести, че опасността от тероризъм остава висока в цялата страна. " През миналата година обстановката в Холандия беше неуредена ", предизвести той, като сподели, че " шансът за нахлуване в Холандия е към момента действителен. "

Военната полиция също увеличи сигурността на летищата и основните публични здания.

Холандският министър председател Марк Рът назова обстановката " доста тревожна ".

Превод " Петел "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР