Снимка: ТуитърПочти всички министри в индийското правителство заспаха по време

...
Снимка: ТуитърПочти всички министри в индийското правителство заспаха по време
Коментари Харесай

Индийски министри заспаха по време на представяне на държавния бюджет

Снимка: " Туитър "

Почти всички министри в индийското държавно управление заспаха по време на представянето на държавния бюджет на страната за тази година, пишат съветски уеб сайтове, представени от Канал 3.бг.

Министърът на финансите на Индия Нирмала Ситхараман счупи върха за най-дългата тирада, като не спря да приказва тъкмо 2 часа и 38-минути в събота.

Видимо след речта освен Ситхараман беше изтощена, само че и парламентаристите се отегчиха.

Видеоклип с министъра Р.K. Сингх набира известност в обществените мрежи. Във видеото Сингх обезверено върти очи в опит да остане безсънен по време на дългата тирада за държавния бюджет.

След края на речта парламентарите бяха изцяло изтощени и къде на смешка, къде не, желаеха ограничаване в продължителността на изявленията по закон.

Предишният връх за най-дълга тирада още веднъж се държи от Нирмала Ситхараман и е произнесена през 2019 година още веднъж по време на показване на държавния бюджет. Тогава, обаче, представянето било по-кратко - " единствено " 2 часа и 13 минути.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продълж
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР