Снимка: ТуитърГолям пожар е избухнал в Северен Берлин в близост

...
Снимка: ТуитърГолям пожар е избухнал в Северен Берлин в близост
Коментари Харесай

Огромен пожар гори в близост до летище в Берлин

Снимка: " Туитър "

Голям пожар е избухнал в Северен Берлин наоколо до летище Тегел. Горят хранилища, все още няма данни за потърпевши, съобщи РИА Новости. По данни на градската пожарна работа аргументите за пожара към момента не са известни.
" Няколко склада са изгорели. 110 чиновници се борят с огъня, който е обхванал складовете от съвсем всички страни ", написа в профила на пожарната в " Tуитър ".
Огромен дим се е издигнал от огъня, който се вижда от разнообразни елементи на града. Гражданите са призовани да държат прозорците си затворени, написа nova.bg.

Полицията е блокирала улици, апелът към хората е да заобикалят тази част на града. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР