Снимка: ТуитърБелгийските ВВС, които влизат в състава на НАТО, са

...
Снимка: ТуитърБелгийските ВВС, които влизат в състава на НАТО, са
Коментари Харесай

От НАТО са прихванали руски военен самолет над Балтийско море

Снимка: " Туитър "

Белгийските Военновъздушни сили, които влизат в състава на НАТО, са прихванали в региона на Балтийско море съветски боен аероплан , който не спазвал интернационалните правила за сигурност, оповестиха от щаба на Североатлантическия алианс в Брюксел, написа news.bg.

" Самолети на белгийските Военновъздушни сили, които са в състава на въздушната полиция на НАТО в района на Балтийско море , са прихванали съветски боен аероплан, летял покрай въздушното пространство на съдружниците в четвъртък ( 26 март 2020 г .), откакто той не е следил интернационалните правила за сигурност ", се споделя в известието.

В документа се споделя, че  това е третият сходен случай " за последните дни по отношение на това, че въоръжените сили на НАТО оказват помощ на страните да се оправят с ковид ". 

" Въздушната интензивност стартира откакто военноморските сили на НАТО видяха 7 съветски военни кораба в Северно море . В същото време корабите на съветския флот нормално минават през Ламанша по своя път сред Далечния Север и Средиземно море, в този случай те остават в Северно море в течение на няколко дни ", оповестиха от НАТО, допълвайки, че  английския флот и други военноморски сили на съдружниците са следили съветските кораби до момента в който те не са напуснали този регион

В алианса допълниха, че " тази събота-неделя стартират огромни учения под управлението на Англия в Северозападното крайбрежие на Шотландия ". 

" В двегодишните взаимни учения Warrior вземат участие и Съединени американски щати, Германия, Дания, Норвегия и непрекъснатата морска група на НАТО   One . Ученията ще се проведат от събота (28 март 2020 г.) до 10 април 2020 года ", допълниха от НАТО.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР