снимка: Туитър corner.dir.bgИспанският футболен гранд Реал (Мадрид) предоставя Сантяго Барнабеу в

...
снимка: Туитър corner.dir.bgИспанският футболен гранд Реал (Мадрид) предоставя Сантяго Барнабеу в
Коментари Харесай

Сантяго Бернабеу се превръща в склад заради епидемията

снимка: Туитър 

corner.dir.bg

Испанският футболен гранд Реал (Мадрид) дава " Сантяго Барнабеу " в помощ на управляващите в битката против ковид. На стадиона ще бъдат събирани нужните медицински материали, които ще се разпределят сред другите лечебни заведения. За това ще дава отговор министерството на опазването на здравето.

" Реал Мадрид, в съдействие с Висшия съвет за спорт, започва план в Мадрид за доставка и разпространяване на най-важните медицински консумативи, които да бъдат употребявани в борбата против пандемията COVID-19 ", се споделя изказване на Реал.

" В резултат на тясното съдействие сред двете институции, " Сантяго Бернабеу " ще се трансформира в пространство, което ще бъде оборудвано за запазване на даренията от медицински консумативи, нужни в битката против тази пандемия. Всички съхранявани доставки ще бъдат предадени на испанските здравни управляващи, под управлението на испанското държавно управление, тъй че ресурсите, по този начин нужни в актуалната изключителна обстановка, да бъдат употребявани по най-хубавия и ефикасен метод ", се споделя още в известието.

На стадиона ще бъдат открити също и пространства за бизнеса и организации, които подаряват пари или материали на здравното министерство на Испания.

Капитанът на Реал Серхио Рамос подари през днешния ден 15 000 проби за ковид за деца и 264 000 маски, бола преди няколко дни капитанът на Барселона Лионел Меси направи подаяние от 1 милиона евро на лечебните заведения в града.

Футболното състезание на Испания е прекъснато поради световната пандемия.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР