Снимка: Цвета Караянчева, фейсбукЦвета Караянчева за пореден път атакува остро

...
Снимка: Цвета Караянчева, фейсбукЦвета Караянчева за пореден път атакува остро
Коментари Харесай

Караянчева: Президентът отдавна вече не е обединител, отдавна не е човекът, който мисли за бъдещето на България

Снимка: Цвета Караянчева, фейсбук

Цвета Караянчева за следващ път нападна остро президента Румен Радев.

До нападките й се стигна, откакто разяснява думите на Румен Радев, че развиването на България не минава през асфалта.

Според Караянчева той от дълго време не е обединител на нацията, а в случай че има съответни рецензии към ръководството би трябвало да ги каже тъкмо и ясно, написа обстоятелства.бг.

" Президентът от дълго време към този момент не е обединител. Отдавна не е индивидът, който в действителност мисли за бъдещето на България, тъй като не можеш да хвалиш България в чужбина, а тук да приказваш тъкмо противоположното. Асфалт би трябвало на всички места, само че трябват и доста други неща, които прави държавното управление и даже в тази сложна Коронавирус рецесия намира благоприятни условия и средства да оказва помощ на жителите без да прави непотребни демонстрации, политики. Ако желае да помогне президента, дано да помогне. Нека да подлага на критика съответно и ясно, с ясни причини, с цел да може в случай че има какво да ни каже, да го каже ясно и тъкмо ", сподели Цвета Караянчева - ръководител на Народно събрание.

В Кърджали, където взе участие в първа копка за нова спортна зала, Цвета Караянчева беше предстояща от протестиращи с надпис Оставка. Тя обаче мина през различен маршрут и действително се размина с тях.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР