Снимка: ТрудЕлектрически стълб падна върху обитаем имот в Шумен следобяд

...
Снимка: ТрудЕлектрически стълб падна върху обитаем имот в Шумен следобяд
Коментари Харесай

Стълб падна върху къща в Шумен, докато вътре са майка с трите ѝ деца

Снимка: " Труд "

Електрически дирек падна върху населен парцел в Шумен следобед в неделя. За шанс стълбът е рухнал първо върху дърво покрай входа на къщата и то е поело удара.

В къщата на ул. “Генерал Скобелев “ по това време била майка с трите си деца на 9, 13 и 16 година 37-годишната Севда Христова не видяла нищо, само че чула адския звук при рухването на стълба. Същото изяснява и свекърва й от прилежащата къща. Жените са признателни, че никой не е минавал в същото време по улицата и няма потърпевши, написа " Труд ", представен от Блиц.

Към 16,20 часа на мястото към този момент имаше служители на реда. Първоначалните подозрения са, че микробус е блъснал стълба и е избягал. На мястото обаче, няма никакви следи от автомобил, нито потрошени елементи. Пристигнали експерти от Енерго-Про незабавно са прекъснали електрозахранването в региона. Стълбът е настоящ. Според живеещи на улицата в основата си бетонът му бил опадал и се виждала арматура. До рухването се е стигнало, откакто стълбът е бил блъснат от „ Фолксваген Транспортер “. Зад кормилото му е бил 68- годишен мъж от Шумен със слухов уред, оповестиха осведомени. Той обяснил пред служителите на реда, че не е усетил нищо. По колата му също нямало огромни вреди. Най-вероятно повода е неприятно положение на стълба в комбиниране с удара от колата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР