Снимка: Trafficnews.bgПолицайката Ивелина живеела сама, нямала мъж до себе си.

...
Снимка: Trafficnews.bgПолицайката Ивелина живеела сама, нямала мъж до себе си.
Коментари Харесай

Съсед на полицайката Ивелина: Нямаше мъж до себе си, много любезна и мила жена

Снимка: Trafficnews.bg

Полицайката Ивелина живеела сама, нямала мъж до себе си. Това съобщи съсед на дамата пред наш кореспондент. Припомняме, че 42-годишната жена скочила от 13-тия етаж на блок в Пловдив. Тя е чиновник на Икономическа полиция под тепетата. Минути след 7 часа тялото й е било намерено пред Малкия колос в Кършияка, оповестява Trafficnews.bg

``
реклама

„ Много общителна млада жена. Винаги поздравяваше, не подминаваше съседите си. Всички знаехме, че е чиновник на Министерство на вътрешните работи. Тази заран водех детето на учебно заведение, когато видях патрулката. Комшиите се бяха събрали и от тях научих, че Ивелина се е самоубила ”, разяснява читателят ни.

``
реклама

Той добави още, че Ивелина е живеела на по-нисък етаж, от този от който се е хвърлила. Тя има две деца, едното от които студент. Другото момче живеело при татко си във Велико Търново. 

Жената е родом от остарялата солица. Преди 5 години се мести в Пловдив, където стартира работа в Областната дирекция. Според сътрудниците й дамата не е имала финансови проблеми или отговорности. Фаталното й решение вероятно не е обвързвано и с работата й, защото няма данни да е била притискана или заплашвана. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР