Снимка: ТААСТрагедия беляза юбилейният стотен турнир по бойни спортове на

...
Снимка: ТААСТрагедия беляза юбилейният стотен турнир по бойни спортове на
Коментари Харесай

Спортист изгуби бой в клетка, прибра се в съблекалнята и там се случи най-лошото

Снимка: ТААС

Трагедия беляза юбилейният стотен шампионат по бойни спортове на промоционалната компания Absolute Championship Akhmat, отдаден и на рождения ден на главата на Чеченската република Рамзан Кадиров. 

``
реклама

В един от главните дуели уредниците събраха в Грозни известния чеченски войник ​​Беслан Исаев и узбекистанеца Бекзод Нурматов, само че случилото се след багра натъжи спортния свят.

Боят продължи и трите рунда, и беше оспорван и равносилен. Ако в първия рунд бе трудно да се дефинира спечелилият, то във вторите 5 минути доминираше гостът от Узбекистан, а третите – боецът на домакините. 

В последна сметка успеха беше присъдена на Исаев със съдийско решение. Бекзод одобри резултата от борбата, благодари на съперника и напусна клетката. 

Както се споделя, нищо не предвещаваше неприятности. Но към този момент в съблекалнята, Бекзод се почувствал зле и бил откаран в болничното заведение, където е открито, че е получил инсулт. Три дни по-късно Нурматов умрял в болничното заведение.

За 27-годишния Бекзод двубоят с Исаев беше 13-и в кариерата. В тези мачове узбекът е записал 11 победи. В любителските спортове Нурматов е първенец на Азия и на света в ръкопашен пердах.

Превод: „ Петел ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР