Снимка струма.бгДесетки изгорели компютри, телевизори, рутери,повредено улично осветление, паднали дървета

...
Снимка струма.бгДесетки изгорели компютри, телевизори, рутери,повредено улично осветление, паднали дървета
Коментари Харесай

Гръм падна до старческото кафене в с. Баня, десетки изгорели компютри, телевизори… свлачища затлачиха улици при бурята в Разложко

Снимка струма.бг

Десетки изгорели компютри, тв приемници, рутери,повредено улично осветяване, паднали дървета и свлачища, това е резултатът от  проливния дъжд и гръмотевичните стихии, коитосе развихриха завчера в Разложко. Сред най-потърпевшите са живущите наоколо достарческото кафене в разложкото село Баня, където е  паднал гръм, заяви струма.бг.

За шанс няма потърпевши, само че саизвадени от строя десетки електроуреди – бяла и черна техника, рутери.Повредено е и част от уличното осветяване в центъра на селото. Повече от двачаса хората завчера останаха без телевизия и интернет.

Някои от улицитезаприличаха на реки, само че няма информация за наводнени къщи. За свлачищеалармираха и от разложкото село Елешница, където на една от стръмните улици вромската махала  водата е повлякла земнамаса и е прокопала огромни  вади.Наводнени са били и част от дворовете на къщите.

Кметът на селото Сашо Мицинказа, че в околните дни чака техника за разчистване на нерегламентиранисметища в селото и ще се подхващат нужните ограничения за заравняване напроблемната улица.

Бурята не е подминала и Банско. От ОД на Министерство на вътрешните работи –Благоевград оповестяват за 2 паднали дървета в региона на града. Не се оповестява зананесени вреди, няма и потърпевши хора. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР