Снимка: Стойчо Стойчев, фейсбукПолитологът Стойчо Стойчев коментира в ефира предстоящите

...
Снимка: Стойчо Стойчев, фейсбукПолитологът Стойчо Стойчев коментира в ефира предстоящите
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Румен Радев ще участва в изборите, Бойко Борисов може да се кандидатира за президент

Снимка: Стойчо Стойчев, фейсбук

Политологът Стойчо Стойчев разяснява в ефира идните избори. Той изрази увереност, че Румен Радев ще взе участие в тях, а съгласно Стойчев министър председателят Бойко Борисов може да се кандидатира за президент.

" Войнстващото държание, наподобява, у нас и в международен мащаб носи дивиденти. Политиката към този момент е толкоз нападателна и нападателна, че разговорът съвсем е неосъществим " това сподели в предаването " Беновска пита " по Канал 3 доцент Стойчо Стойчев, политолог.

" Когато притискаш някого до стената, той се радикализира, Корнелия Нинова, в случай че желае да ликвидара човек по човек всичките си съперници, това ще се обърне против нея ", разяснява той обстановката в Българска социалистическа партия, написа Novini.bg.

" Дали Българска социалистическа партия ще завоюва парламентарни избори не зависи от Българска социалистическа партия, а от ГЕРБ, въпросът е какъв брой ще загуби ГЕРБ ", безапелационен е политологът.

" Убеден съм, че Румен Радев, непосредствено или косвено, ще взе участие в идващите избори ", уверен е Стойчев.

" Бойко Борисов може да се кандидатира и за президент, той е човек, който търси салдото, само че на Балканите с договаряния се реализират резултати, което е потребно за едни президент ", сподели Стойчо Стойчев.

" До парламентарните избори няма да е ясно какво ще бъде бъдещето на Борисов ", заключи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР