Снимка: Sportal.bgВицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков говори пред

...
Снимка: Sportal.bgВицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков говори пред
Коментари Харесай

Лечков: Съдиите да си скрият телефоните два дни преди мач и никой няма да ги притеснява

Снимка: Sportal.bg

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков приказва пред репортерите в Бояна след края на срещата с вътрешния министър Младен Маринов. Героят от САЩ`94 съобщи, че е удовлетворен от показаното от реферите в първия кръг на efbet Лига. Той прикани рецензията да бъде градивна, написа Sportal.bg. 

" След първия кръг мисля, че би следвало да бъдем удовлетворени от съдиите. Не може всичко да е съвършено, само че желая в случай че има рецензия, тя да е градивна. Ако желаеме да имаме футбол, всички би трябвало да милеем за него. Моля ви да си останем на тематиката. Надграждаме след срещата с премиера, която се организира неотдавна. Трябва да бъдем точни, да гледаме в една посока. Аз обичам да освежавам ситуацията. Лесно е - предлагам съдиите да си скрият телефоните два дни преди мача и никой няма да ги тормози и притиска. 

Само се приказва за прилепяне, това не е съществено. Знаете безусловно всички доста добре по какъв метод се притиска, по какъв начин се заплашват. Тази среща беше авансово уговорена с министъра. Това, че хакери са хакнали уеб страницата на Национална агенция за приходите е ново, от през вчерашния ден е, нали по този начин. Тази среща беше уговорена преди една седмица и няма нищо неприятно. Няма проблем, срещаме схващане от страна на премиера и министъра на спорта. В тази тенденция би трябвало да се разсъждава.

Не съм чул нито един арбитър да е корумпиран. Все едно, че става въпрос за вас, по-добре изключете камерите. Вие не сте ли били заплашвани? Нали сте били заплашвали? Някои ваши сътрудници са били заплашвани. Има си някакъв ред, дай боже да не се стига до такава степен. Нека оставим основаният ред да си действа по съответния метод ", съобщи Данчо Лечков пред публицистите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР