Снимка: Sportal.bgСветовната и двукратна европейска шампионка Станимира Петрова спечели за

...
Снимка: Sportal.bgСветовната и двукратна европейска шампионка Станимира Петрова спечели за
Коментари Харесай

Шампионката Станимира Петрова след третия триумф на Странджа: Трябваше да сменя стила си, но съм щастлива

Снимка: Sportal.bg

Световната и двукратна европейска шампионка Станимира Петрова завоюва за трети път купа " Странджа " след триумфа си на интернационалния боксов шампионат в категория до 57 кг. За повторно подред тя подвига трофея като състезателка на боксов клуб " Ивайло Маринов ". Именно Ивайло Маринов, дружно с Красен Кралев награди, Станимира след триумфа. Отделно Маринов и всички други носители на " Странджа " също полуиха награди.

Станимира Петрова срази на финала румънката Лакрамиоара Перижок, след което изясни по какъв начин е трябвало да промени стила си и да привиква с него в течение на конкуренцията в столичната зала " София ", написа Sportal.bg.

" Много съм щастлива и задоволена, доста добре свършена работа. Очаквах положително показване и да съм задоволена от играта си и мисля, че го реализирах. Разбира се, може да се подобрят някои неща, само че и това ми е първото съревнование след Световното. Аз не упражнявах два месеца след него и в този момент се готвих за " Странджа " -та. Не се възнамерявам към този момент за упованията на хората и не си слагам напрежение върху себе си, тъй като не зависи от време на време от мен.

Световното доста ми оказа помощ да си сменя отношението към упованията, а и също по този начин да трансформира стила си, тъй като стартирам да разбирам какво желаят съдиите. Не съм изцяло сигурна, тъй като всеки вижда друго, само че осъзнах, че не мога да играя като моите кумири Ивайло Маринов и Петър Лесов - олимпийските първенци, които са към мен - тъй като тогава точковата система е била друга. Не мога да играя оня бокс, в този момент към този момент се желае единствено експанзия и аз би трябвало да играя това, което печели. Мисля, че като за първо съревнование ми се получи доста добре.

Никога през живота си не съм играла толкоз доста с вдигнати ръце, към този момент треньорът ми Петър Лесов ще каже дали ще не преставам по този метод. На финала даже за малко смъкнах ръцете и незабавно ми подвикнаха да ги подвигна. Все още не ми е чак толкоз комфортно, тъй като желая да ги смъква и да си играя с повече придвижване. Когато играя по оня метод и мисля, че съм спечелила, не съм спокойна в успеха, тъй като надали не се апелирам съдиите да ми дадат успеха.

Всички съпернички в категорията бяха положителни, най-труден беше финалът, тъй като от румънския щаб ме изненадаха. Аз за четвърти път играя с нея (Лакрамиоара Перижок) и тя постоянно е била като характерен файтър, постоянно единствено напред, тъй като тя е и по-ниската, несъмнено. И имаше интервал на стъписване, тъй като се чудех по кое време ще тръгне напред, тя беше решила да изчаква. Специално за мен беше подготвила тази игра, тъй като в предходните мачове си играеше както по принцип го прави. Успяха да ме изненадат, само че значимото е, че се събрах и завоювах ", сподели щастливата трикратна носителка на купа " Странджа ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР