Снимка: социална мрежаВ Челябинска област е заведено дело срещу 21-годишен

...
Снимка: социална мрежаВ Челябинска област е заведено дело срещу 21-годишен
Коментари Харесай

Огромна трагедия на пътя! 21-годишен син на депутат прегази мъж и съпругата му

Снимка: обществена мрежа

В Челябинска област е заведено дело против 21-годишен наследник на областен народен представител, който прегази двама пешеходци на пътя и аргументи гибелта им. Това се случи в региона на Кунашакски.

``
реклама

Според URA.RU младежът е карало по обходен път със скорост от 200 километра в час. Според него, на пътя той е забелязал куче и се опитал да го заобиколи.

„ Колата е излязла пътя, и е блъснала двама души - мъж и жена. И двамата пешеходци са починали. ”, оповестиха за изданието от полицията.

Загиналите са някогашен водач на регионалния шеф и брачната половинка му.

Водачът на автомобила има опит от три години. По-рано за нарушавания на разпоредбите за придвижване той е бил подвеждан под административна отговорност 50 пъти, от които 47 през последната година, пише РИА " Новости ". 

Агенцията също удостовери, че Руслан Имангулов, наследник на заместник-председателя на събранието на депутатите от Кунашакския общински регион Илфат Имангулов, е управлявал колата при трагичния случай.

Срещу обвиненото лице е формирано наказателно дело по член " Нарушаване на разпоредбите на пътя, което е предизвикало гибелта на две или повече лица по несъобразителност "., заяви Life.ru.

Превод: „ Петел ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР