Снимка Следствен комитет на РусияВ Подмосковието откриха телата на четири

...
Снимка Следствен комитет на РусияВ Подмосковието откриха телата на четири
Коментари Харесай

Зловеща находка в Подмосковието! Откриха телата на четири жертви на банда за изнудване

Снимка Следствен комитет на Русия

В Подмосковието откриха телата на четири от жертвите на бандата на Олег Медведев, прочут още като Шишкан. Членовете на незаконната тайфа отвлякоха общинската съветничка Татяна Сидорова, нейния брачен партньор, сина й и сестра й още през 2012 година, съобщи кр.ру.

``
реклама

 

Тогава в имението на бизнесдамата в Малахово са открити единствено кървави следи, водещи до портата. Оттогава никой не е виждал нито дамата, нито фамилията й.

 

Едва в края на септември  тази година стана ясно, че 53-годишната Татяна е била убита, тъй като тя отказала да съобщи на бандата на Шишкан земите си. Веднага са били арестувани осем члена на незаконната формация, само че придвижване по делото не е имало, защото телата не са били открити.  

Следователите претърсили повече от две хиляди квадратни метра от земите на общинската съветничка. Максималната дълбочина, на която служителите на реда търсили телата на жертвите е била 10 метра. 

 

Претърсването на земите траяли 12 дни, до момента в който най-сетне следователите намерили телата на четиримата убити. Те били заровени на дълбочина към 4 метра. 

Две от жертвите евентуално са били убити с патрон в главата. Вече са назначени.експертизи за определяне аргументите за гибелта.

Превод " Петел "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР