Снимка skopje.diplo.deОстро изказване срещу България направи германската посланичка в Северна

...
Снимка skopje.diplo.deОстро изказване срещу България направи германската посланичка в Северна
Коментари Харесай

Посланикът на Германия в Македония: 26 държави членки са държани като заложници заради някои малки национални интереси на България

Снимка skopje.diplo.de

Остро изявление против България направи немската посланичка в Северна Македония Анке Холщайн на спор в Скопие за " Бъдещето на Европейски Съюз и бъдещето на разширението.

" 26 страни членки са държани като заложници поради някои дребни национални ползи на една страна, с което вреди на целия Европейски съюз и унищожава доверието на Западните Балкани в него ", сподели тя.

Дамата е на мнение, че Северна Македония няма място за маневриране и че за страната има червени линии, които не би трябвало да се прекрачват.

Европейският съюз се нуждае от мощни и постоянни Западни Балкани и това постоянно е била една от основните цели на Европейски Съюз и на самата политика на разширение, означи Анке Холщайн.

Посланикът подчертава, че Германия поддържа разширението на Европейски Съюз и се стреми Северна Македония и Албания да получат дружно дата за начало на договарянията за участие.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР