Снимка skillyБезспорно най-коментираната тема в световен мащаб е COVID-19, през

...
Снимка skillyБезспорно най-коментираната тема в световен мащаб е COVID-19, през
Коментари Харесай

Българска компания създаде безплатен чатбот с информация за COVID-19

Снимка skilly

Безспорно най-коментираната тематика в международен мащаб е COVID-19, през последните няколко месеца. Всеки от нас при най-малкото неразположение в здравословен проект, стартира да се чуди дали не се е заразил с прословутия вирус, съобщи Канал 3.

Всички изчетохме, изслушахме, изгледахме голямо количество от информация, само че тя е разнопосочна и даже спорна, а когато се наложи да я използван към нашето здравословно положение ни е мъчно да сме безпристрастни и съответни.

Точно заради тези аргументи българската IT компания " Абилитикс "   стартира да създава ЧАТБОТ платформа още, когато е пикът на болестта в Китай. В момента имаме добре квалифициран изкуствен интелект, към този момент и на български, който бързо и тъкмо да ви отговори на най-важните въпроси, свързани с предварителна защита по отношение на вируса, симптоматиката му.

Полезният и приветлив чатбот Skilly е събрал най-коректната информация по тематиката от Световната здравна организация и Българското здравно министерство. Чрез въпроси и отговори новаторската платформа дава опция да ревизирате дали положението ви дава отговор на признаците на COVID-19.

И най-значимата функционалност, която ботът има е опцията да си извършите първичната диагностика и да разберете дали е време да се обърнете към доктор.

Освен това продуктът е основан, както на британски по този начин и на български език. На едно място събира публикации, инфографики, презентации, видеа и опция за другарство с ЧАТБОТ. Бързо и тъкмо дава отговор на най-важните въпроси, свързани с предварителна защита по отношение на вируса, симптоматиката му, дали домашните ви любимци могат да пренесат болестта и доста други.

КАК ДА Гражданско отделение ИЗПОЛЗВАМЕ?

• За да започнете диалог със Скили, отидете на следния адрес: https://skillythebot.com/en/skills/coronavirus-chatbot-bulgaria/chatbot

• Можете да зададете всевъзможни въпроси за COVID-19 - за признаци, предварителна защита и всичко, което ви интересува;

• Skilly ще изясни в огромна дълбочина всички тематики и въпроси, които са основни за предварителната защита ви и първичната диагностика;

ПОЛЗИТЕ ЗА ОБЩЕСТВОТО:

Чатботът се дава БЕЗПЛАТНО;

Чатботът ще ви спести десетки часове, четене и слушане на разнопосочна информация за вируса, в това число спекулативна и фалшива;

Чатботът е в динамична среда, всекидневно се доразвива информацията и опциите му;

Екипът от разработчици го приспособява към нововъзникналите потребности на обществото;

Чатботът ще бъде препоръчан в помощ на спешния щаб и виновните институции, които се борят с разпространяването и в името на превенцията;.

 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР